Ma to nejaky smysl vest knizku dal, kdyz uz je auto stejne po zaruce a knizka cela popsana? Nestaci pro pripad prodeje, ze mam od kazde opravy na aute doklad?

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Na tech dokladech je uveden typ i SPZ auta a uplne stejne razitko a podpis, jako by byl v s. knizce, navic jak sam pises, neni problem padelat i tu s. knizku. A tu novou s.knizku sezenu teda kde? Nikde jsem ji v nabidce nevidel...mino píše:Ked ho budes predávať tak tie doklady mozu zavažiť ale aj nemusia. Dokladov sa dá zohnať koľko len chceš. Podľa mna by nemal byť problém kupiť serv. knižku novú a tam si to dať všetko potvrdiť. Ale zase na druhej strane som poznal vela maníkov čo za pár korún do tej knižky kadečo vpisali.
Asi to tak bude, lebo aj k nám občas príde niekto a chce "razítko". A je dost namrzeny, že len razítka (bez patričnej kontroly) nedávame.mino píše:Ked ho budes predávať tak tie doklady mozu zavažiť ale aj nemusia. Dokladov sa dá zohnať koľko len chceš. Podľa mna by nemal byť problém kupiť serv. knižku novú a tam si to dať všetko potvrdiť. Ale zase na druhej strane som poznal vela maníkov čo za pár korún do tej knižky kadečo vpisali.
Ja mam taky auto z roku 2002 (prosince) a az ted od Tebe se dozvidam, ze jako bych mel mit jeste 2 roky a neco zaruku na proreziveni, o kterou jsem diky tomu, ze to nevim, uz asi prisel?!Vazoun píše:Chlapci - nevím jak využíváte servisní a pozáruční informace ze servisní tzv.
knihy. Mám svého Matize SE od r.v. 2002 pravidelně servisovaného vždy v
autorizovaném servise kde se servisní kniha musela předložit.Každá údržba,
kontrola i mimo záruční se do knihy uvádí. Na údržbu a servis je tam 16
kolonek. Pro výměnu motorového oleje a filtru rovněž. Servisních záznamů
o výměně brzdové kapaliny je tam 8 kolonek. Dále pak je v servisní knize
také 5 ročních předepsaných kontrol karoserie. Záleží na každém z vás,zda
tyto kontroly vyžaduje a využívá včetně zápisu o kontrole a potvrzení datem
a razítkem. Zjištěné nedostatky je totiž nutné nechat ve smluvním servise
nechat odstranit,aby nezanikl 6 - letý nárok na prorezivění karoserie a.t.d.
Za to 4 leté období mám já osobně vše v pořádku a v knize ověřené.![]()
Uvidím jak to dál dopadne. Toliko moje informace - zdraví " Vazoun "
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |