Ide o to, ze v teraz kupenom espere mi vraj nefunguje lambda, tak mi objednali v obchode novu a to 1 kolikovu. Pod auto, sa pozriet nemozem, lebo som ho nekupoval ja a tak ho zatial nemam blizko. Inokedy mozno vysvetlim

Moderátor: Blue Lanos
myslim ze v PN su nizsie ceny ako v BA, pochopis ked uvidis kolko Blavakov chodi do PN s autami.ppp píše:Este poprosim niekoho, kto v poslednom case kupoval vyfuk o informaciu kolko stoji zadny diel (pripadne aj s drziakom). Predosly majitel tam dal rurku (asi mu bolo luto za starymi autami a hlukom v nich), takze je v espere hluk ako v skodovke. Podla elite katalogu stoji 2300Sk, co je dost vela a dufam, ze to tak nie je. Ved podla elite aj lambda stoji pomaly 3 tisicky a otec uz kupil nejaku za 1400Sk.
Pripadne aj kolko stoji katalyzator. Zaujima ma najma cena v tom velkomaloobchode v piastanoch s pobockou v BA. Ozaj, kde maju nizsie ceny. V BA alebo piestanoch?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |