Chevrolet Cruze 1.6 :( SMOKE , GMP Buran 19" , přímé sání Simota racing , podvozek stavitelny JOM , zadní světla MB E class ,přední světla led VW vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
zadní svetla cruze 3000kč
origo pružiny 500kč
Tome: ukaž mi tvůj. co navíc? spíš mi chybí krytka na šroubek černá sem si ej schoval do auta a a jak tam jdu tak tam bybyl jen tři. a ještě jinde než kde jsem je dal. Ale ne tayk špatně
Hoši děláte mi radost..
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě! Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
Chevrolet Cruze 1.6 :( SMOKE , GMP Buran 19" , přímé sání Simota racing , podvozek stavitelny JOM , zadní světla MB E class ,přední světla led VW vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
origo pružiny 500kč
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Jasne přímo samořezkou štyl je štyl Aji tuning brat to tak mám Jedna z mnoha věci co sem od nej obšlehl
--
prodávám
origo pružiny 500kč
--
prodávám
origo pružiny 500kč