Ivanův nový nárazník III. - FOTO
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Taky si na nejaky radikalni snizovani moc netroufam. Jako prvni auto sem si koupil Fiat Uno se sportovnim podvozkem (a vubec vicero veci v nem nebyl tak uplne standardnichmilosh píše:Sam mam predni napravu snizenou o 30mm a uz bych to nikdy neudelal, kdyz nemam k tomu i sport. tlumice. Tlumice odesly pekne rychle, sice uz to mely spocitany, ale i tak to ty pruziny jen urychlily. Takze kupuju novy a dam zpet seriovy nexiacky pruziny ala OFF-ROADOndras píše: Snížit, snížit. Já jsem teď po 30mm snížení úplně nadšený![]()

takze po snizeni bude problem akorat ten, ze uz nebudes moct jezdit na chalupuIvan píše:Kluci, jsem rád za vaše pozitivní reakce![]()
![]()
On ten nárazník není ve skutečnosti tak nízko, jak na fotce vypadá. Fotil jsem to na chalupě a tam je tráva a cesta mírně do kopce, takže asi tak.

jinak se pridavam ke chvale, nexii vidam hodne, nexiitakytuneru to same, ale todle je fakt mazec maximalis, decentni a pritom jasny odliseni
snizit a podobne doplnit zadek

- ]Rebro[
no, asi si nepotrebuje kompenzovat "jeho malost" ako niektori s holymi lebkamiPajda píše:Jasně že dokáže, ale jenom malou chvílimilosh píše:Ivane a ja myslel, ze dokazes udrzet tajemstvi![]()
![]()
Někdo má místo Nexie větší auto a někomu stačí prcek.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Na zadek taky dojde. Ale letos už asi ne, protože se blíží zima a já nemám nápad, jak ten zadek vyřešit... takže budu pěkně v klidu přemýšlet a až mě něco napadne, tak to zrealizuji.Marra píše:Hej Ivane, fakt parada. Je to suprDoufam ze dojde i na zadek a pekne vyhlazeni vika kufru..... Jen tak dal chlape mas na to cit Chlapi udelame vseci neco takoveho a natocime
3fast 3furious co vy na to?????
Víko kufru vyhlazovat nebudu, na to má Nexie moc malý světla a vznikla by tam moc velká plocha, která by nevypadala pěkně

A Nexie a F&F? Vždyť je to rodinné auto...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Blue Lanos
pekne pekne

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Díky za tip, Miloši, ale když už to někdo má, tak v tom případě to nechci
Nechám si to projít hlavou ...

Nechám si to projít hlavou ...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to chceš taky, tak to máš smůlu
Je to originál a já nemám rád kopie, proto jsem do toho taky šel