Co by se dělo...s trochou štěstí přijde v tu dobu akorát domů poprvé zlitej na bláto...a ta drzost už nebude co bývala, když mu bylo 14...Jana_ píše:Uvidíme, co se bude dít, až bude synkovi tak 15, 16...![]()

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tak trochu...Jana_ píše:Z vlastní zkušenosti?Kessler píše:Co by se dělo...s trochou štěstí přijde v tu dobu akorát domů poprvé zlitej na bláto...a ta drzost už nebude co bývala, když mu bylo 14...Jana_ píše:Uvidíme, co se bude dít, až bude synkovi tak 15, 16...![]()
-------------------------Jana_ píše:To peha
Ono se ne nadarmo říká, že holky jsou více nakloněny k tatínkům a kluci zase naopak.To víš, ženská, když něco chce, tak přece nepůjde prosit ženskou(ta by jí hned prokoukla).![]()
A jinak-byl jsi docela mladej tatínek,to se tak často u chlapů nevidí
To nevim...treba na neco narazi...Vazoun píše:Goose píše:Moc hezky...![]()
![]()
[/quote
-----------------------------
Nevíš " Goose co má kolega " Peha " proti dědečkůmzdraví " Vazoun "
líbí se mi,že se bavíte
Milí Vazounku vždyť i já múžu být dedeček ale jak sem koukal do fóra co dovedeš tak bych hrozne rád mnel tvojí vitalitu protože Ty si ten který je tak starý jak se cejtíVazoun píše:Goose píše:Moc hezky...![]()
![]()
[/quote
-----------------------------
Nevíš " Goose co má kolega " Peha " proti dědečkůmzdraví " Vazoun "
líbí se mi,že se bavíte
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |