Káres CRUZE

Zde můžete představit své miláčky :)

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Kares

Re: Káres CRUZE

Příspěvek od Kares »

Petr S. píše:Nez to nekdo smaze jako ot,tak si dovolim neco napsat. K tem folim,uz jsem jednou vybehl z mestakama a jednou i muj znamej. V C.R. neexistuje jediny schvaley a atestovany pristroj na mereni propustnosti skel,tudiz policie cr,ani m.p.,nema sanci zmerit nijak propustnost,to same plati i o nejakem sklicku,ktere na meho znameho vytahl tupec od m.p. :lol: :lol: :lol:
No já přemýšlím, že tam 15 dopředu ještě nechám dodělat:) Ten týpek co mi to dělal s tim i trošičku předem počítá:)

...Jinak co máš za žárovky v předních světlech? To jsou Osram? Já tam mam Philips blue vision a myslim, že budu první co je s nima nespokojen. Zdá se mi, že málo svítí.
Bud přestávám vidět a nebo je problém s tim, že jsem zvyklej na xenony :x
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Reklama

Kares

Příspěvek od Kares »

A potřebuji jednu radu, S danikem se teď asi neuvidim, tak mi někdo pošlete, řekněte, nebo dejte :lol: návod na výměnu předních mlhovek u sedanu. Jak se tam dostanu? Co vše se montuje díky?
Carthell Prg
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Kares píše:
Petr S. píše:Nez to nekdo smaze jako ot,tak si dovolim neco napsat. K tem folim,uz jsem jednou vybehl z mestakama a jednou i muj znamej. V C.R. neexistuje jediny schvaley a atestovany pristroj na mereni propustnosti skel,tudiz policie cr,ani m.p.,nema sanci zmerit nijak propustnost,to same plati i o nejakem sklicku,ktere na meho znameho vytahl tupec od m.p. :lol: :lol: :lol:
No já přemýšlím, že tam 15 dopředu ještě nechám dodělat:) Ten týpek co mi to dělal s tim i trošičku předem počítá:)

...Jinak co máš za žárovky v předních světlech? To jsou Osram? Já tam mam Philips blue vision a myslim, že budu první co je s nima nespokojen. Zdá se mi, že málo svítí.
Ja tam mam xenony,ale do klasicke paraboly bych to nedaval,protoze to pak oslnuje. Svetla co ma Sergej maji cocky,tam bych to klidne dal. :)
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Kares

Příspěvek od Kares »

Petr S. píše:
Kares píše:

Ja tam mam xenony,ale do klasicke paraboly bych to nedaval,protoze to pak oslnuje. Svetla co ma Sergej maji cocky,tam bych to klidne dal. :)
Jaký xenony? Ty přídavný ....sady?
Carthell Prg
tomask

Příspěvek od tomask »

Do mlhovek je debilní přístup, musíš sundat spodní kryty a i tak tam moc místa na manipulaci není -P
Carthell Prg
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Pridavny ne,ty prestavbove. Leganza ma H1,tak jsem koupilty Hid xenony H1 4300K.
ex BMW F 800 GS
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

To Petr S. : Asi si stoupnu na kulaťák a budu číhat. :D :D :D :D Taková pokutka 5000,- mmm ta by se hoodila. :D :D :D :D

To Kares : Jinak já do mlhovek dal Osram night Breaker plus H11 55w normálně tam jsou H8 35W stačí u H11 lehce zabrousit roh jedné packy co drží žárovku v parabole a je to. a dáš jí tam protože H8 a H11 jsou na prví pohled stejné žárovky které se liší wattáží H8 v 55W nedělají. a ani v lepší svítivosti. H11 ano -i výsledek nárůst světla tak o 70%. fakt super.
Do hlavních světel H4 Osram night braker plus. a svítí super. jinak tátovi jsem koupil Osram CoolBlue intense a krásný bílý světlo. Jinak v Praze na Poděbradský je obchod ElanCar a tam maj např sadu OSram NB plus H4 za super cenu myslim že 315,- já jako policajt sem měl slevu 5 kč :D :D :D :D
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Tak to zkus,nejdriv musis dokazat,ze je tam mam. :lol: :lol: :lol: :lol: A navic ja mam ostrikovace a cocky,jen dodelat automaticke naklapeni a projit stk. :o)
ex BMW F 800 GS
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

To ti krásně dokážu :lol: :lol: :lol: ostřikovače? snad jen krytky ne??? :D :D :D čočky máš ale HC/R ne DC nebo si to HC/R vybrousil a nechal jsi si tam vytavit xenonové označení DC nebo DC/R???:lol: :lol: :lol: Ballasty nevim jestli máš vidět nebo jestli je máš schované, ale aspoň ty dráty červený a černý co vedou z průchodky na krytu žárovek. a pro úplnýho debila od kdy se žárovky pozvolna rozsvicí a při zahřívání mění barvu??? :lol: :lol: :lol:
Teď už můžem posílat auta na STK tak rád tam s tebou dojedu a ukážeš mi to tam ju???? :o) :o) :o)
anebo aspoň Fotky a oznámení na Magistrát, flastr až 10.000,- + správní poplatek 1.500,- a můžeš tam s úředníčkem polemizovat o čočkách a ostřikovačích třeba celej den :lol: :lol: :lol: :lol:
a poslední věc vim na sto procent že Leganzy ani žádný Daewoo nikdy Xenony neměli. První auto z dílny Daewoo-Chevrolet co má ofiko xenony z výroby je MALIBU. Takže Péťo pac a pusu a odchod na párek. :lol: :lol: :lol: :lol:
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan

Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Franta P. píše:To ti krásně dokážu :lol: :lol: :lol: ostřikovače? snad jen krytky ne??? :D :D :D čočky máš ale HC/R ne DC nebo si to HC/R vybrousil a nechal jsi si tam vytavit xenonové označení DC nebo DC/R???:lol: :lol: :lol: Ballasty nevim jestli máš vidět nebo jestli je máš schované, ale aspoň ty dráty červený a černý co vedou z průchodky na krytu žárovek. a pro úplnýho debila od kdy se žárovky pozvolna rozsvicí a při zahřívání mění barvu??? :lol: :lol: :lol:
Teď už můžem posílat auta na STK tak rád tam s tebou dojedu a ukážeš mi to tam ju???? :o) :o) :o)
anebo aspoň Fotky a oznámení na Magistrát, flastr až 10.000,- + správní poplatek 1.500,- a můžeš tam s úředníčkem polemizovat o čočkách a ostřikovačích třeba celej den :lol: :lol: :lol: :lol:
a poslední věc vim na sto procent že Leganzy ani žádný Daewoo nikdy Xenony neměli. První auto z dílny Daewoo-Chevrolet co má ofiko xenony z výroby je MALIBU. Takže Péťo pac a pusu a odchod na párek. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kua ten je chytrej. :(( Ale nemas pravdu,epica uz taky mela
xenony origo. :lol: :lol: :lol: :lol: Jo a kdyz me chytis na kulataku,tak me na stk nedostanes,zadna tak blizko neni. :o)
ex BMW F 800 GS
Kares

Příspěvek od Kares »

Tak konečně je doma náhrada za ten minulej popelník:ú) Teď jsem již spokojen
Carthell Prg
Kares

Příspěvek od Kares »

A ještě jedna novinka..... po vánocích byly penízky, tak jsem nechal Cruzíka snížit :lol:
Carthell Prg
tomask

Příspěvek od tomask »

Kde jsi ho nechal dělat a o kolik jsi ho snížil ?
Hoď komplet foto, díky.
Carthell Prg
Alex Crouze

Příspěvek od Alex Crouze »

vypada to drsne snižene, taky planuju tak jak pise Tomask , hod sem veškere info dik :PP:
Chevrolet Cruze 1.6 :( SMOKE , GMP Buran 19" , přímé sání Simota racing , podvozek stavitelny JOM , zadní světla MB E class ,přední světla led VW
vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
zadní svetla cruze 3000kč
origo pružiny 500kč
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Větší díra na silnici a škrká o podvozek :lol: Podle té fotky šel proklatě nízko -i :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Club Cars - Auta členů“